Nieuws

 

27-11-2019 Door overlijden van het baasje is mazzel op zoek naar een nieuwe baas.

Wilt U geen pup maar een volwassen hond een kans geven? Dan is Mazzel misschien de hond voor U?

Mazzel zit voorlopig in de opvang en is nog op zoek naar een baas die met hem samen gaat genieten van het leven.

Durft U de uitdaging aan en geeft U Mazzel het geluk om bij U oud te worden, wacht dan niet langer en neem contact op met mij.

Diablo Borduval Admirable Chien

Roepnaam Mazzel.
Reu geboren 29-11-2013

Moeder Alita
Vader Borduval des onze Hermines

Fokker Wilma Plantinga
10-03-2019 Energieke pup Senna zoekt tijdelijk of voor vast een baasje.

Aangezien haar baasje (mijn zoon) Michael al sinds begin februari niet meer voor haar kan zorgen is Senna door mij en zijn schoonmoeder opgevangen.Michael kreeg eind Januari een klein wondje in zijn oog waar een virus in kwam. Hiervoor moest hij direct opgenomen worden in Ziekenhuis Maastricht en werd na 2 weken thuis verdere behandeling gevolgd. Door allergie heeft hij soms ook last van het andere oog waarbij hij dan weinig kan zien.Nu wil dat wondje maar niet genezen en het herstel ervan zal nog maanden kunnen duren. Na genezing is pas te zien hoeveel schade blijvend is aan het oog.
Ik (de fokster van Senna) merk in het gedrag van Senna dat ze door al die toestand wat tekort is gekomen en dat ze meer aandacht en training nodig heeft.Zelf kan ik haar dat niet voor de 100 % geven. Daarom ben ik nu op zoek naar iemand die er 100 % voor Senna kan zijn en haar dat kan geven wat ze nu in haar opgroei fase het hardst nodig heeft.
Senna geboren 27-10-2019 Ouders kamp.Celesta Alita Admirable Chien X kamp.Ercules L,Ami Noir Ze heeft 5 lessen puppycursus gedaan en gaat woensdag weer met mij naar een andere puppy cursus.Senna is een actieve dame die gaag bezig is en kan het goed vinden met mijn andere 3 honden. Soms is ze wat te wild in haar spel voor de 2 kleine hondjes hier. Ook moet ik haar soms afremmen en zorgen dat ze haar rust krijgt.Ik zou haar het liefst geplaatst zien bij iemand die ervaring heeft met het ras en weet hoe hij haar nu op haar zwakke punten kan ondersteunen. Wil je meer over Senna weten of denk je iets voor haar te kunnen betekenen dan graag contact op nemen met mij.Wilma - tel: 06-34416732


Pups geboren

27-10-2018

Op 27-10-2018 zijn 5 reuen en 3 teven geboren. Alle [pups hebben een nieuw baasje.